Bedrijfsprofiel

Over ons bedrijf

De goudsmeden in het atelier zijn de motor van het bedrijf. In het atelier veranderen we ideeën in ontwerpen, en ontwerpen in prachtige creaties! Ook repareren wij op vakkundige wijze uw dierbare stukken.

De laatste decennia zien we in alle sectoren dat arbeidsintensieve beroepen langzaam verdwijnen. Ook in de juweliersbranche wordt de goudsmid in huis ingeruild voor een toeleveringsbedrijf op een industrieterrein, waar alle reparaties en opdrachten naartoe gestuurd worden. Belangrijke technische ervaring gaat hierbij in de winkel verloren.

Het doel

Ons bedrijf houdt zich vooral bezig met het goud- en zilversmeden als ambacht en als hobby. Het maken van sieraden in eigen atelier. Op aanvraag van, en in samenspraak met de opdrachtgever. Dat heeft een aantal voordelen: Het ontwerp wordt op haalbaarheid getoetst, en desnoods zó gewijzigd dat het met de laagst mogelijke kosten te realiseren is. En er kan een goede raming van werk en kosten gemaakt worden. We weten meteen waar we aan toe zijn en wat we gaan maken. Dat geeft voldoening voor u als klant, en voor ons als vervaardigers.