Sieraden

Sieraden

Armbandjes, kettingen, oorbellen, colliers, hangers met kralen of edelstenen van goud of zilver, alle combinaties zijn mogelijk en op voorraad. Ook kunnen wij Sieraden voor u naar eigen of gezamenlijk design op maat maken in ons atelier. Hier onder vindt u een greep uit onze werken.

 

DE JUWELIER MET MAATWERK IN PLATINA, GOUD EN ZILVER

Sieraden ring geelgoud witgoudPlatina, goud en zilver zijn edele metalen, waarvan de dagwaarde wordt bepaald door de wereldmarktprijzen. Er is alle reden om hiermee om te gaan op basis van respect. Alle reden ook om hiermee het fraaiste, maar ook kwalitatief het beste sieraad te bereiken. Goede juwelen worden gebruikt van generatie op generatie. Niet zelden krijgen kostbare stukken een testamentair bepaalde bestemming.

WITGOUDEN RING MET SAFFIER

WITGOUDEN RING MET SAFFIERRing met cushion-geslepen saffier. Strak klassiek model met aan weerszijden twee kleine diamanten in briljantslijpsel. Alle stenen gezet in vierpoots draadchaton.

WITGOUDEN RING MET HEARTSHAPE DIAMANT

WITGOUDEN RING MET HEARTSHAPE DIAMANTKlassieke, tijdloze damesring met heartshape diamant in vijfpoots draadchaton. De briljantgeslepen diamanten zijn gemonteerd in zetkasten met een strakke rand rondom. Deze ring is sierlijk, en tegelijkertijd robuust genoeg voor de dagelijkse praktijk.

GOUDEN RING MET PERIDOT

GOUDEN RING MET PERIDOTStrakke, tijdloze designring met carré peridot. Ontworpen vanuit één lijn.

Het model van de ring is het resultaat van een paar enkele lijnen op papier. Alle andere maten en verhoudingen volgen daaruit vanzelf. Het gevolg is een ontwerp dat nergens ‘wringt’, en fraai is op de hand en voor het oog.